Onze werkzaamheden

Doorgaans richten wij ons op de particulieren markt, maar voor zakelijke staan wij eveneens klaar. U kunt bij ons terecht voor uiteenlopende diensten: van schilderwerk en spuitwerk tot behangwerken. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in het onderhoud van woningen die toebehoren aan  woningcorporaties en gebouwen van gemeenten, instellingen, particulieren en diverse aannemersbedrijven. In principe voeren we al onze diensten uit in regio Maastricht (zuid limburg), maar voor grotere projecten zijn wij zeker bereid om verder te reizen. In principe brengen wij geen voorrijkosten in rekening. Dit doen wij overigens wel wanneer het om waterschade of lekkage in de gemeente gaat. Verder is het zo dat particulieren een aanbetaling voor de werkzaamheden dienen te doen.

Heeft u interesse in de diensten van ons schildersbedrijf? Neem gerust contact op met Vd loop Schilderwerken door te bellen naar 06 81298097

 of door te mailen naar info@vdloopschilderwerken.nl . Wij maken graag een prijsofferte op maat voor u.

Professionele service

Zodra u besluit de schilderwerkzaamheden aan ons over te laten, kijken we graag eerst samen met u welk soort verf u wenst. Wij kunnen bijna alle kleuren afkomstig van merken zoals Sigma, Sikkens, Wijzonol en Trimetal voor u inkopen. Tijdens de eerste kennismaking nemen wij een boek met kleurstalen mee, waaruit u kunt kiezen. Verder bekijken we op uw locatie wat er precies moet gebeuren en welk verfsysteem we het beste kunnen inzetten. Op aanvraag kunnen we zelfs verftechnisch advies laten uitbrengen door een adviseur. Wij hebben overigens kennis van alle soorten verfsystemen en kunnen daarom alle ondergronden behandelen. Daarbij kijken we of er een houtrotreparatie nodig is. Let wel: houtrot is moeilijk te constateren. Soms komt het voor dat we pas tijdens het schilderen houtrot ontdekken. Mocht dit bij u het geval zijn, dan overleggen we direct met u welke werkzaamheden nodig zijn om het hout te repareren en hoeveel dit gaat kosten.

Zoekt u naar een binnenschilder of buitenschilder in regio Maastricht/zuid Limburg? Neem dan contact op met Vd loop Schilderwerk door te bellen naar +31 0681298097 of door te mailen naarbvanderloop@hotmail.nl Wij stellen met genoegen een offerte op maat voor uw schilderwerk op.